Отже поїхали)):
Печемо декілька круглих коржів,перемазуємо,щоб вийшов високий торт.Коли торт застигне в холодильнику,обрізаємо боки,так,щоб він мав трохи випуклу форму.Обрізки перемішуємо і викладаємо на верх торта шапочкою.Відправляємо знову в холод,щоб торт застиг
як завжди обмащуємо торт кремом під мастику і гарно його вирівнюємо
готуємо мастику коричневого кольору,розкачуємо,і обрізаємо так,щоб вийшов прямокутник
робимо трафарет на мастиці за допомогою сітки(хто яку має,можна антимоскітною)
відправляємо торт на центр мастики і змащуємо боки водою ,щоб їх склеїти
склеюємо бока(ніби зшиваємо мішок)
шпашкою робимо строчку
викладаємо гарно складки і вивиртаємо кінці
готуємо шматочок тканиниі закриваємо нею дирку
вирізаємо шматочки тканини іншого кольору,щоб зробити латки
приклеюємо латку на мішок і впихаємо в неї монетку
качаємо джгутик,обвязуємо ним мішок і викладаємо в нього валюту:)
до горілки додаємо капельку коричневого барвника і змащуємо торт
Позакінчували всі деталі і наш тортик готовий
Вибачайте за якість фото,робила ввечері та ще й поспішала
Але вже дуже хотіла показати цей МК,бо може комусь до Нового Року знадобиться!