Цей день має чарівне походження , Бо сьогодні твоє день народження , Бажаю , щоб Сонце тебе зігрівало , Люди - усмішку тобі дарували , Природа здоров'я тобі піднесла , А ластівка щастя мішок принесла ! А ще романтики дружби , кохання ! Прийми же від мене усі ці вітання ! Я знаю цей день чарівний , не звичайний , Тож нині здійсняться всі побажання !!!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Вітаю Данила-Андрійка з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! День сьогодні-особливий день!І коли щороку він приходить,серце наче сповнене пісень,світ,здається сповнений мелодій.Хай ніколи у твоїх очах чиста й світла радість не згасає,щоб не було горя навіть в снах!Хай Господь здоров"я посилає.Мати Божа хай благословить,хай Спаситель буде все з тобою.Хай в житті твоїм він кожну мить обдарує ласкою святою...Береже від болю і біди,посилає щастя й долю світлу,щоб життя прекрасне назавжди ніжною трояндою розквітло...
ВітаюЗ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: