Пекла на свята мафіни, ще пекла кекс. Нічого не смердить, все файно відходить, формочки не липнуть, то є супер! Мені чоловік розкрив секрет тих форм — виявляється, поки в них є рідина, вона забирає тепло, і форма не поплавиться доти. За таким самим принципом можна закип"ятити воду в кульочку тоненьком (що ми в цей вечір і зробили ) — йому абсолютно нічого не сталося.
Маю форму Соняшник для мафінів на планшеті 6, дуже гарна річ. Хочу купити велику на кекс та маленьких ще. Порадьте які малі форми кращі і зручніші: на планшеті 6 чи 12 або краще купити по одній штуці окремо? Також де дешевше і вибір більший Ашан чи Метро?
Порадьте які малі форми кращі і зручніші: на планшеті 6 чи 12 або краще купити по одній штуці окремо?
Мені здається,шо на планшеті кращі, і то 12шт.В мене є такі,що кожна окремо - трохи незручно...Кожну став у духовку,так ще й так,шоб воно не провалилося крізь решітку чи не впало...А на плаштеті засунула в духовку - гарно собі стоїть і за одним заходом витягла - і нема ніяких проблем
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
В мене велика форма - троянда тут фото кекса, досить непогана, але потрібно обередно виймати самі нижні пелюсточки, бо досить ламкі. А щодо маленьких, то мені здається, що краще на планшеті - зручніше і швидше.. Але наскільки я пам"ятаю для кексів - по 6. А12 - будуть маленькі, може для шоколаду.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Я теж заглядала на маленькі формочки, ті що по окремо (як нафото на 1 сторінці), там на пачці було намальовано, що вони вставлені у металеву форму на планшеті, напевно щоб не змащувати, або замість паперових вставок. Я раніше думала, що незручно такі мягкі з тістом на решітку переносити, а тут цю упаковку побачила і втішилась, сама б не додумалась їх у форму покласти. У мене як раз паперові вставки закінчилися, а змащувати, потім витрушувати кекси з тої форми мені не подобається. Я їх ще не купила. Може хтось пробував таким чином їх використовувати? і чи добре вони миються, чи на них лишається тісто, як на металевій формі?