Вибачайте за запізнення!Прийміть і мої вітання з нагоди дня народження!!! А це машинка для майбутнього водія!!!Щастя йому,здоровя,радості,благополуччя,а батькам безмежного терпіння і міцного здоровя.
Любий Юрчику й уся Ваша щаслива родина! З днем народження!
Лунають вітання, і радісний сміх, сердечні бажання від друзів усіх. Дарунки довкола — і кульки, і квіти. У дружньому колі найкраще радіти. Я щастя й здоров’я бажаю багато, щоб усмішки щирі наповнили свято!
Вітаю маму й татка з днем народження хлоп'ятка! Хай росте здоровим дитятко, Хай його охороняють з неба ангелятка, Хай Господь зішле дитині добру долю Від нині і на всі прийдешні дні!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Дорогенький,любий Юрчику!!! Щиро вітаю з Днем народження!! Тож рости міцним,гарним та здоровим, Від батьків – любові, кохання – від долі, Неба голубого і щастя – від Бога, У житті – легкої, світлої дороги !!!