Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 МК ТОРТ У ФОРМІ ОДИНИЧКИ, Покрокове збирання торта у формі одинички!
мари4ка
28 листопада 2010 11:09
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Привіт усім хто вчиться прикрашати тортики!!!
Тут я покажу покрокове збирання торта у формі одиниці як це роблю я!Хто має інші ідеї,нехай показує і розказує!А кому щось не зрозуміло нехай питає!
БУДЬТЕ НАПОЛЕГЛЕВИМИ І У ВАС ВСЕ ВИЙДЕ!!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
28 листопада 2010 12:10
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Печемо 3 коржі прямокутної форми і один невеличкий (для носика),я його печу у формі для хліба(наливаю трошки на дно)

один корж розрізаємо повздовж і викладаємо один на оден,а маленький корж також навпіл,але поперек,і також один на оден кладемо,ще кожен корж я розрізаю на два коржі(ті у мене трохи погано виросли,але все одно розрізати треба),бо у торті має бути 4 слої

викладаємо коржі на пергапент у такому порядку

накладаємо крем

наступні коржі кладемо у іншому порядку,тонку смужку що була знизу,кладемо на верх,а цілий корж опускаємо вниз,носик доштуковуємо обрізками(це для того,щоб ті частинки,що окремо(носик і низ одиниці)не відривались і краще тримались)

змащуємо кремом і наступний шар накладаємо так,як перший

потім знову крем і знову коржі,але так,як у другому ряді,а потім весь торт покриваємо кремом під мастику і відправляємо в холодильник

коли торт добре застигне вирівнюємо його під мастику:набираємо в банку гарячу воду(кипяток),занурюємо в неї лопатку для вирівнювання,лпатка нагрівається,витираємо її об ганчірку від води і рівняємо поверхню торта(лопатку треба занурювати у гарячу воду часто,бо вона вистигає)

ось вирівняний

розкачуємо мастику(у мене мастика з маршмеллоу)

намотуємо мастику на качалку,щоб легше було наложити на торт

накриваємо торт

гарно вирівнюємо і обрізаємо залишки мастики,качаємо джгутик,прикріпляємо до дна торта і за допомогою палички у вигляді ракушки,робимо окантовку,притискаючи
джутик

прикрашаємо торт на свій смак,у мене інсцинізація казки "Колобок"



Перейти на початок сторінки
oksenya75
28 листопада 2010 12:43
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Майстер-клас - дуже гарний!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
28 листопада 2010 15:19
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
мари4ко,
дуже дякую за доступний МК! wink Ти просто молодець,справжній учитель! love winked a0a В мене кілька питаннь:1.як зроблені ялинки?2.які коржі всередині?3.скільки мармишок пішло на саме обтягування?Наперед вдячна! bully
Перейти на початок сторінки
мари4ка
28 листопада 2010 15:36
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Марія БМВ
1.як зроблені ялинки?

зкатала конус і по кругу маленькими ножицями підтинала(з верху до низу)
Цитата: Марія БМВ
2.які коржі всередині?

"Кучерявий Панчор"(всі коржі коричневі)-2 порції
Цитата: Марія БМВ
3.скільки мармишок пішло на саме обтягування?

мені вистарчило 200 грам,але то в притик,раджу взяти 250(якщо ти початківець)

ДІВЧАТОНЬКА ДЯКУЮЮЮЮЮ!!!!!
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
28 листопада 2010 15:42
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
мари4ка,,дакую за відповідь! belayТи справжній фантазер,таке попридумовуєш? winked А травичка через часникодавку? fellow
Перейти на початок сторінки
мари4ка
28 листопада 2010 15:46
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: Марія БМВ
А травичка через часникодавку?

Ага!)))
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
28 листопада 2010 15:48
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Дякуююююююююююююююю! no
Перейти на початок сторінки
izkatya732
28 листопада 2010 18:45
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дуже доступно і зрозуміло. Я думаю Тобі треба все зібрати докупи, систематизувати і подати для друку збірки "Вчимося прикрашати тортики на всі випадки" або щось на зразок...
Перейти на початок сторінки
Soni
28 листопада 2010 19:41
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Доступний МК , шикарний тортик, фігурки як живі, КОЛОБОК так КОЛОБОК, дякую за такі цікаві МК, вчусь, пробую щось получається. Вам велика дяка.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 23:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 116
Гостей: 94
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100