Печемо 3 коржі прямокутної форми і один невеличкий (для носика),я його печу у формі для хліба(наливаю трошки на дно)

один корж розрізаємо повздовж і викладаємо один на оден,а маленький корж також навпіл,але поперек,і також один на оден кладемо,ще кожен корж я розрізаю на два коржі(ті у мене трохи погано виросли,але все одно розрізати треба),бо у торті має бути 4 слої

викладаємо коржі на пергапент у такому порядку

накладаємо крем

наступні коржі кладемо у іншому порядку,тонку смужку що була знизу,кладемо на верх,а цілий корж опускаємо вниз,носик доштуковуємо обрізками(це для того,щоб ті частинки,що окремо(носик і низ одиниці)не відривались і краще тримались)



змащуємо кремом і наступний шар накладаємо так,як перший

потім знову крем і знову коржі,але так,як у другому ряді,а потім весь торт покриваємо кремом під мастику і відправляємо в холодильник

коли торт добре застигне вирівнюємо його під мастику:набираємо в банку гарячу воду(кипяток),занурюємо в неї лопатку для вирівнювання,лпатка нагрівається,витираємо її об ганчірку від води і рівняємо поверхню торта(лопатку треба занурювати у гарячу воду часто,бо вона вистигає)


ось вирівняний

розкачуємо мастику(у мене мастика з маршмеллоу)

намотуємо мастику на качалку,щоб легше було наложити на торт

накриваємо торт

гарно вирівнюємо і обрізаємо залишки мастики,качаємо джгутик,прикріпляємо до дна торта і за допомогою палички у вигляді ракушки,робимо окантовку,притискаючи
джутик

прикрашаємо торт на свій смак,у мене інсцинізація казки "Колобок"
