Олюся! Вітаю з Днем народження! Від щирого серця бажаю Тобі яскравих, чудових та незабутніх подій, доброзичливих і щирих людей поряд, міцного здоров'я та здійснення всіх-всіх бажань!
Дорога Олюся!!! Щиро вітаю з Днем народження!!!! Я тебе вітаю з великим святом, Я тобі бажаю радості багато. Хай сміється сонце з голубого неба І троянда перша зацвіте для тебе. Хай в житті твоєму горя не буває, На устах усмішка маком розцвітає!!! Хай для тебе гарна буде кожна днина, Дорога, Олечко, будь завжди щаслива! Ще тобі бажаю цвітіння розмаю, Лагідного неба і рівних стежин, Нехай тебе любить, хто милий душі!!!
[b][/b]ОЛЮСЯ від щирого серця вітаю тебе із днем твого народження, бажаю лише світлих моментім у твоєму житті, а негаразди і турботи нехай назавжди залишать твою оселю
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Незабутніх вражень, щасливих подій, Здійснення задумів, втілення мрій! Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє, Справджуються завжди заповітні мрії. Хай палають в серці почуття високі, А доля дарує повні щастям роки