Привіт всім,хто завітав на цю сторіночку!!! Тут зможите побачити чудові ідеі тортика для чоловіка,або жінки!Еротичні тортики (SEXi),а також торти на серйозні дорослі теми:) якщо у вас є гарний тортик,який сюди підходить ,просимо показувати!!!
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Молодець , за сміливість треба 10 балів. Може це і соромно- але весело то точно! Скільки різних емоцій визвав твій тортик. Тортик гарний - згідна з Піточкою , що трохи рожевіше , а " то бліденький". Для мене це нормально , може , незвично трохи - але то все "наші комуністичні комплекси" , груди ж як часто роблять , хоч то трошки інше...
наталька, І справді відважна. я, н-д сумніваюсь, що б за таке взялась))) І погоджуюсь з oksenya75, мені така форма теж не подобається, як це можна їсти, зразу скажу, що ти тут ні до чого, це люди трошки дивнуваті, а ти справилась на відмінно)))
наталька, ти молодчинка, якщо дійсно наважилась таке зробити і зроблено професійно. Знайомі дівчата на дівішник замовляти для своєї подруги (не у мене, я ще такого робити не вмію) , подруга була вражена витвором мистецтва.Так що ти справжній художник-скульптор
а це мої творіння за цю ніч. Знаю що багато недоліків але всерівно покажуторти відповідно 2,400 і 2,600кг. всередині 1-го- бісквіт, пудинговий крем, ананас, в 2-гому - шоколадні коржі, сирно-сметанковий крем і вищні, мастика -мм. чомусь дуже тяжко длч мене вирівняти під мастику Давайте мені зауваження і критику.
Я не спец по бюстах (сама лиш раз робила і то був далекий від ідеалу), але пару слів напишу Самі груди в твоїх тортиках мають, так би мовити, більш природній вигляд, а якщо хочеш, щоб виходили як силіконові , то напевно, краще підшукати посудину, в якій їх можна буде формувати. Я підібрала для цього салатницю. Округлості в районі шиї я б надала якихось ін. обрисів. Ну і на кінець, трошки краще вирівняти (.А для цього просто потрібно терпіння і практика.Я теж запасаюся терпінням і практикуюся на рідних . Але тішить одне -прогрес є ) Але загалом тортики досить гарні. А якщо врахувати, що роблені вночі, то просто суперові . Молодець!