Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


8 сторінок 1 2 3 4 5 6 7 8 Далі >>
Відповісти
 Святкові пляцки, пляцки на весілля,свята,дні народження тощо.
maija23
23 жовтня 2010 23:09
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Цю тему створено для того, щоб можна було поділитись ідеями щодо декорування пляцків.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм пляцкам ось так : Пляцок "Назва пляцка". Пляцоки без назви в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага пляцка, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки пляцки, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви пляцків не пишемо великими буквами!!!


Перейти на початок сторінки
Кіра
31 жовтня 2015 00:41
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
а що за каковий крем?
Перейти на початок сторінки
Наталюня
31 жовтня 2015 09:27
Повідомлення #72


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Цитата: Кіра
а що за каковий крем?

Кіра, перечитала уважно - всюди написано каВовий!
Перейти на початок сторінки
Кіра
31 жовтня 2015 11:09
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
Наталюня,вибачте.....то опечатка....каВовий як робити підкажіть?
Перейти на початок сторінки
Русланочка
31 жовтня 2015 12:40
Повідомлення #74


Молода господинька
  • 34

Репутація: 86
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 130
Реєстрація: 22.05.2011

ICQ:--

Бали: 501
Цитата: Galina_Nedomirko_
Покажу декілька своїх пляцків,правда,фото нічне

Галинко,підкажіть розмір форми для пляцків на фуршетний стіл.
Перейти на початок сторінки
Наталюня
31 жовтня 2015 16:26
Повідомлення #75


Молода господинька
  • 34

Репутація: 38
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 125
Реєстрація: 24.01.2015

ICQ:--

Бали: 662
Кіра, я роблю звичайний заварний крем на молоці та жовтках + додаю в процесі заварювання 2 ст. л. розчинної кави. Потім збиваю масло кімнатної температури і додаю по ложці остиглий заварний крем.
А раніше я робила звичайний заварний крем, потім збивала масло + по ложці додавала остиглий заварний крем + заварювала міцну каву (мелену) і теж, як остигне, по ложці додавала до масла і збивала.
Перейти на початок сторінки
kykysja41145
14 листопада 2015 13:39
Повідомлення #76


Молода господинька
  • 34

Репутація: 23
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 28.01.2015

ICQ:--

Бали: 331
присили 8 "пироженок" для діток. До речі заважили аж 1 кг. всередині пташине молоко, а жовтки заварені на апельсиновому соці
Перейти на початок сторінки
8 сторінок 1 2 3 4 5 6 7 8 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 17:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 116
Гостей: 107
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100