Цю тему створено для того, щоб можна було поділитись ідеями щодо декорування пляцків.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм пляцкам ось так: Пляцок "Назва пляцка". Пляцоки без назви в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага пляцка, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки пляцки, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви пляцків не пишемо великими буквами!!!
Кіра, я роблю звичайний заварний крем на молоці та жовтках + додаю в процесі заварювання 2 ст. л. розчинної кави. Потім збиваю масло кімнатної температури і додаю по ложці остиглий заварний крем. А раніше я робила звичайний заварний крем, потім збивала масло + по ложці додавала остиглий заварний крем + заварювала міцну каву (мелену) і теж, як остигне, по ложці додавала до масла і збивала.