Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Інструменти для прикрашання тортів
Ірка-Шкірка
26 березня 2012 15:23
Повідомлення #560


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: zhanetka
...а вона розбирається?


Звичайно - там все в упаковках видають, але в цю суботу зрозуміли, що за ними все треба відкривати і перераховувати - в одній упаковці тарілок (запаяні твердим целофаном) було 5 а не 6 тарілок і в одній коробці бракувало однієї супниці - нам без питань донесли, але якщо б не побачили, то залишилися б на бобах...
Просто перед тим з Натонькою розмовляла про тортівниці такого типу, а тут побачила і мені дуже сподобалоася - і тверда, і проста - підійде для будь-якого тортика.
Перейти на початок сторінки
zhanetka
26 березня 2012 15:30
Повідомлення #561


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Ірка-Шкірка,
А скільки коштує як не секрет? я на ту гуртівню теж планую їхати...бо всього треба....то той ролан?
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 березня 2012 15:38
Повідомлення #562


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: zhanetka
А скільки коштує як не секрет? я на ту гуртівню теж планую їхати...бо всього треба....то той ролан?

То не Ларан :lol: , це я два тижні тому шукала для сестрички гуртівню з гарним посудом (Люмінарк) - на Зеленій лише в одному закутку обійшли з подругою і кумою 4 гуртівні, то лише в одній був вибір (гуртівня №9 - в підвалі), а цієї суботи ще дещо докупляли - то й побачила фуршетницю - вона коштує близько 600грн., але там є знижки непогані...
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
26 березня 2012 16:57
Повідомлення #563


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Дякую Іра. :a0a:
Перейти на початок сторінки
Галюнька
29 березня 2012 00:57
Повідомлення #564


Молода господинька
  • 34

Репутація: 79
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 100
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 397
побачила які ціни на вирубки і от захопилася ( пішло 2 великі банки з ананасів і 4 малих) не знаю нащо мені їх стільки торти я роблю максимум 4-5 на рік, але захопив процес
Перейти на початок сторінки
maryana
29 березня 2012 08:59
Повідомлення #565


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Цитата: Галюнька
Галюнька

Дуже гарно зроблені вирубки!!!Я теж пробувала їх зробити,але з банки з-під пива,але вони не дуже в мене вийшли.А у вас класні і всякі різні.

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
galalviv
29 березня 2012 09:44
Повідомлення #566


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Галюнька,
Просто супер.Я от чоловіка мучу,щоб мені зробив,поскладала ті банки,а результату поки ніякого. А чим гнули,особливо мене цікавить ота нижня зправа.
Перейти на початок сторінки
zhanetka
29 березня 2012 09:48
Повідомлення #567


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
galalviv,
Галюнька,мені тато теж такого наробив з банок...я довольна як слон!!!! :laughing: бо як би купляти прийшлось-то дуже дорого..........
Галюнька, але в тебе цілий арсенал!!!!Молодець!!!
Перейти на початок сторінки
Галюнька
29 березня 2012 10:19
Повідомлення #568


Молода господинька
  • 34

Репутація: 79
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 100
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 397
Цитата: galalviv
А чим гнули,особливо мене цікавить ота нижня зправа.


Саме важче розрізати банку, вирівняти від рельєфних поперечних полосочок.
Тоді розмітити і нарізати(звичайними старими радянськими ножницями)на рівні полосочки шириною 1-1,5 см.Це можна доручити чоловікові,хоч я робила сама.
А дальше творчий процес. Намалювати схему і по ній гнути : під олівець, маркер,ручку, спицю вязальну і т.д.в залежності від потрібної виямки.Клеїла кінці суперклеєм. Місця згинів на полосочках я тоже розмічала під лінійку. Гнеться легко. Формочки получилися міцні і тверді, не такі як з банки з під пива. Для мастики нормальні.
Перейти на початок сторінки
Ludka
29 березня 2012 11:22
Повідомлення #569


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Галюнька
банки з ананасів

а банка в вас фігурна чи гладка?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 19:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100