Молодець , що не пошкодувала, стільки замовила всього хорошого. Я до такого коврика вже давненько придивляюсь, але , як кажуть, ще не доробилась. Хай тобі гарно служить і тортики красивенькі виходять!
oksenya75,Ото посилочка!!!!! Я так зрозуміла, що то тебе на курсах натравили на круті штучки для квітів То звідтам всі такі певно круті приїзджають))))) Он Натонька тож, як поїхала, то мені потім мозги промивала, шо то тре всьо професійне і якісне брати))))) Я тож так хочу, на курсах ше не була, але вже хочу то всьо шо ти маєш Вітаю з моднявими покупкати, і дуже рада за тебе!!!!!!!
Марічко, я, коли отримала ту посилку, порівняла деякі речі і зрозуміла, що не завжди ніби-то професійні інструменти відрізняються від китайських))) бачиш там скалку в мене на фото? Вона тіпа професійна, купу грошей коштує, а НІЧИМ не відрізняється від тої, що я маю, китайської, купленої дешевше. І вага, і матеріал, і розмір - все один в один))) Таке саме з тою "кісточкою" - ідентична з моєю. А у Хегай я купувала таку паличку з колесиками, то воно теж китайське, тої самої марки, що я маю решту інструментів))) Так що без фанатизму треба ставитись до того. От фарби - тут безперечно. А та вся пласмаса з пластиком - однакова.
Металічні , думаю кращі , але я ще на них " не заробила".
А я навпаки вважаю, що не така багата, щоб купувати дешеві . Нещодавно придбала собі пару ( 2 шт. ) металевих(використовувала на одиничці) на кенді маркері за 75грн. Одного узору з мене покищо хватає, зате надійні і сподіваюся довго послужать. Пластмасовий маю набір інструментів і то за пару раз роботи зломала один накінечник( той що фальбанки "кучерявити").Щипці пластикові я б точно скоро поламала...