Іриска, "класне" придбання.По твоій радості видно, що ти хочеш йти ТІЛЬКИ ВПЕРЕД І ВВПЕРЕД по кондитерській справі. Молодець!Я теж через Ларан дещо замовила , чекаю. Дівчатка, всім бажаю мати можливість тратити гроші на наші захоплення!
Дівчатка , хочу вам показати одну корисну штучку - дуже зручна в прокладанні "швів" на тортиках. Купити цю штучку можна в кравецьких магазинах , де всілякі додатки продаються , вона недорога , коштує ~8грн. Цей нехитрий інструмент може полегшити вашу роботу
От дякую тобі за інформацію) Сама нізащо не здогадалась б. Сьогодні нарошне зайшла в магазин "Тканини" і купила теж таку штучку(незнаю як вона називається, продавщиці просто тикнула пальцем на неї). Ще, правда, не встигла випробувати, але впевнена, що для швів те що треба. Але я заплатила 12 грн.
ти знаєш, а я нещодавно в нас в місті зустрічала в іншому магазині таку саму, як я показувала, взагалі до 5 грн., вже й точно не пам'ятаю. Що ж все залежить від совісті продавців в тебе такий дорогий, напевне, через дерев'яну ручку В принципі я й сама щось не здогадалась приспособити цей "пристрій" (як голосно ), якби не прочитала на одному з форумів ))
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
А це з Запоріжжя, група в контакті є. Набір 60 грн, скалка 40 грн, вирубка 37 грн.
ціни якісь дорогі, в мене такаж вирубка від лорана за ціною 10, 86 грн.
Цитата: Pito4ka
А як посуд дійшов?
Я теж замовляла в Лорана посуд скляний, так один фужер дорогою побився, . Для того щоб нова пошта компенсувала втрату потрібно було скласти претензійний акт, йти з ним до їх юридичного відділу, короче стільки мороки, що воно того не варто.
[quote=Ірка-Шкірка]І я сьогодні отримала посилку від Ларану - щаслива як слон Так-так, показуйте вже, що ж вам там прийшло. Я теж вже собі там замовила, тепер чекаю . Ото ми їм, дівчата, виручку зробимо
І я вчора отримала посилку від Ларан - радості не має меж. Я вдячна тій людині, яка підказала цей сайт (не можу знайти хто), роблю тортики лише для себе, тому цього думаю, повинно вистачити. А ось що замовляла
Правдв, ще не розібралась, як працювати зі щипцями і роликом, можливо хтось допоможе?