Тут виставляємо тортики на зимову тематику, новорічні, різдв"яні...
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Мій швидкий тортик на новорічний стіл "Дід Мороз і Снігуронька" В середині торт "Корівка" ТУТ, вага 3,5 кг, без прикрашання, обсипала кокосовою стружкою і вафельна картинка.
Щиро дякую за привітання і плюсики, які отримала за цей рік. Вітаю, дівчатка, Вас і Вашу сім'ю з Новим роком. Нехай цей рік принесе радість, здоров'я, достаток, любов, благополуччя. Хай щастям сипляться сніжинки, Добра вирує снігопад, Краси і блиску від ялинки, Веселих і казкових свят!
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...
Дівчатка дуууже гарні тортики такі святкові ВИ МОЛОДЦІ!!!!!!!
А це мій торт"ДРАКОНЧИК для СИНОЧКА"(був зроблений на замовлення мого сина Олежика, він ходить у 1 клас)Він допомагав мені з оформленням.Дракона намалював на листку і сказав ,які мають бути кольори ,навіть розмальовував)))))) Якби комусь на замовлення яб звичайно не дозволила ,а то собі то нехай потішиться. Ось що вийшло,син був задовлений казав шо Крутий Дракон вага2.8кг. шок.бісквіт ,вершково-ванільний крем,вишня,молочна мастика.
lenameln, galalviv дуже дякую дівчата .Новорічні прикраси сама робила, за допомогою печворків. musya бомбезний дракошка! Якщо не секрет, з чого голова і як її кріпила.