Привіт усім!!! Це дуже цікава сторіночка!Тут ви зможите побачити незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами!Торти на різну тематику:для перукаря,кондитера,лікаря,рибалки,музиканта,вчителя.....!!!ну,на різні види і смаки,хто які придумає...Такщо виставляємо,придумуємо нові їдеї,щоб було на що подивитись)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Славочка, А як Ви мастикою зверху накриваєте, бо бачила МК Марічки, то там трохи по іншому виходить. Хочу на днях попробувати торбу зробити от думаю , як легше ?
Канарейка, розкачую круглий корж із запасом на верхні складки і внизу щоб підігнути краї. Кладу її по центру торта(ганаш вже має добре застигнути), і по колу складаю складочки, трохи підтягуючи їх догори. Внизу зайву мастику обрізаю і підгинаю під низ торта.
Свєтік мари4ка Дівчата дуже ладні тортики, умнічки покажу і я я Вам свій тортик "рибка Скумбрія" в середині "Спартак для лінивих", крем заварний, вага 2.5кг, покривала шокомастикою. 250-300гр. муки, 75мл. розтопленої маргарини, 4 яйця, 2ст.л цукру або 1 добра ложка цукрової пудри (як на мене то краще пудру давати), шклянка сметани, 3ст.ложки какао, 2ч.л. соди погашеної оцетом, 3ст.л. меду, рідкого, 1 упаковочка ванілі. тісто повинно вийти як густа сметана. розмащую тонко по силіконовому коврику і ставлю в духовку на 2-3хв. 180 градусів (в мене електродухова піч), потрібно уважно пельнувати за коржами, вони швидко печуться і можуть згоріти. Виходять достатньо тонкі і мякі.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...