Привіт усім!!! Це дуже цікава сторіночка!Тут ви зможите побачити незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами!Торти на різну тематику:для перукаря,кондитера,лікаря,рибалки,музиканта,вчителя.....!!!ну,на різні види і смаки,хто які придумає...Такщо виставляємо,придумуємо нові їдеї,щоб було на що подивитись)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
я хочу про кондурин більше знати. Його можна чимось розводити щоб на мастику наносити і чи можна додавати коли замішуєш мармишки чи він тільки сухим наноситься
Irenka,для легенького відблиску його наносять сухим! А для насиченого кольору(золотого,чи бронзового...) його розводять з капелькою води(щоб мав консистенцію фарби) і пензликом наносять на виріб!
А паркан зроблений з рулетів чи пляцки розрізані смужками?
Дякую за похвалу ! Спекла квадратний бісквіт, нічим не перемащувала (хоча можна було), ножом вирізала зверху кутики, зверху покрила кремом, потім мастикою з мармишок і лінійкою притиснула, щоб утворились штахети...
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Свєтік,торт для хлопчика на 9 років,він хотів пістолет ,я вирішила покласти його в коробочку,тільки з кольром не вийшло.Пістолет мав бути чорним,але мені щось не вдалося,фарби не ті.