Привіт усім!!! Це дуже цікава сторіночка!Тут ви зможите побачити незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами!Торти на різну тематику:для перукаря,кондитера,лікаря,рибалки,музиканта,вчителя.....!!!ну,на різні види і смаки,хто які придумає...Такщо виставляємо,придумуємо нові їдеї,щоб було на що подивитись)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
якщо не секрет то якого кольору Ви берете галеретку?
Звичайно ж не секрет... я брала галеретку без кольору "Желе для торта" Д-р Откер (вона ще є червоного кольору), а потім додавала червоний і жовтий барвник. І до мене можна на "ти". Soni, Uliana y, дякую за похвалу!!! Завжди так приємно коли тебе хвалять
Zainka,ікра вийшла.як справжня!Супер!Я ніяк не можу на ікру наважитись-здається,що то купа мороки з нею! А в мене тут торт"Подарунки" для дівчинки Ані на іменини Анни. В середині "Шоколад на кип"ятку" від Натоньки.Робила по цьму рецепту вперше.Буду ввечері куштувати.
ікра вийшла.як справжня!Супер!Я ніяк не можу на ікру наважитись-здається,що то купа мороки з нею!
Дякую, Alona S деякі гості і справді думали що то справжня ікра в "чомусь" вимочена. Я також раніше думала, що з нею багато мороки, але коли попробувала, то можу сказати що нічого складного нема. А твої подаруночки просто клас .
Цитата: Soni
ZainkaО то ми сусіди, я також з Тернополя
О як гарно... тепер знаю до кого звертатись за порадою якщо треба буде щось купити.
ФУТБОЛЬНЕ ПОЛЕ З М"ЯЧЕМ вага 4кг. в середині шоколадні коржі від Натоньки. крем масляно-заварний + кусочки ананаси. прикрашений мармишковою мастикою, ворота і напис зроблені айсінгом.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!