Цитата: utya
Підкажи будь-ласка.. як Ти покриваєш торт, у мене чомусь рветься по боках.. а потім взагалі мастика зїзджає по боках.Я вже і як виправитись..
utya, Як з"їжджає??
Ти під мастику торт вирівнюєш?: маслом або ганашем?
Охолоджуєш???
І може мастику недомішуєш???
Мастика має бути пружною і тугенькою і м"якенькою водночас, тоді вона не просто не стече, а навіть підтягне до себе, все зайве)))
Я вже писала як замішую мастику для покриття торта):
мармишки розтопити в мікрі разом із 1 ст. л. води та 1 ч л. масла (масло дає пружність і м"якість) вийняти із мікри, додати 0,5 ст. пудри і гарно розмішати ( на цьому ж етапі можна додати барвник) Накрити плівкою і залишити на певний час, щоб було трохи тепле) А потім уже досипаєш пудру і вимішуєш гарно-гарно))) Тут навіть справа не у кількості пудри на останньому етапі, а у якості вимішування)))
Масло треба додавати тільки до мастики, якою будете покривати торт, бо фігурки із такої ти вже не зробиш - занадто м"яка))
З приводу кольорів знову повторюсь) Якщо треба тускліший, ніжніший колір- додаю просто фарбу, чи українську чи американську, немає значення)))
А коли треба яскравий колір, разом до фарби додаю трохи кандуріну - усі мої яскраві торти пофарбовані саме так (дійшла методом проб і помилок)
Ото настрочила
utya, сподіваюсь наступного разу вийде краще))
Марічко, пробач що відповіла на питання адресоване тобі)))