Оленочка,це дуєт "Ярославна" або ще кажуть "Дуби" з Дрогобича.
Дівчата,я як побачила цю темку,тільки зараз,на жаль,то аж серце стислось,адже я народилась у цьому славетному і багатому на історію селі КУЛЬЧИЦІ.Саме тут народились такі відомі люди,як гетьма запорізького козацтва Петро Конашевич Сагайдачний і герой Відня Юрій Кульчицький.А хатка про яку говорила Натонька,це так звана хатинка Сагайдачного,там усе як в давнину-підлога глиняна,стріха солом"яна,колиска дитяча,що під стелю кріпиться,одним словом заходиш і потрапляєш у сиву давнину,дуже гарно!Дуже багато до нас приїжає екскурсій з закордону,з Трускавця і взагалі звідусіль.Приходить субота і не встигаєш рахувати автобуси з екскурсіями до пам"ятника Сагайдачному і до музею.
Щодо фестивалю "КУльчиці Фест",то він уже вруге проводиться у нас і має міжнародне значення,а ще 31 серпня зараз уже в моєї мами(бо тепер живу окремо)празник(на честь св.мучеників Флора і Лавра,так і храм називається),тому не все минулого фестивалю встигла побачити,так як приймали паралельно гостей,живемо зразу ж біля цієї дуже старенької церкви,тому дещо чула через вікно!А погода була справді жахлива,дуже холодно,але під вечір принаймні вже дощ закінчився.І гурт Ярославна був не останнім,були ще знамениті Наталка Карпа І Тарас Курчик,класно було!Фестиваль припадає на останню суботу серпня,то ж цього року відбуватиметься 29-30 серпня.Усіх бажаючих Ласкаво запрошую!!!!!