Після Акваріума ми побрели по трошки до набережної шукати Аквапарк. Я вам скажу, шо карту мати на руках то є сила!
Довгенько йшли... Перший раз були в Аквапарку, вартість на нас чотирьох 1000 грн, від 11.00 до 18.00.
Акуратно там, чистенько.. Правда всюди написи, що коштовні речі треба здавати до сейфу, а не класти в шкафчик. Ну але за сейф платити треба, а за шкафчик ніби ні))) І ще всюди писали, щоб золото з себе познімали. Ми обійшлись шкафчиком і зекономили 20 грн))) Ніхто нічого не вкрав)))
Найбільше мені сподобався дитячий басейн, в ньому надзвичайно тепла водичка і дуже мілко
То якраз для мене))) Весь час майже там і просиділа))
Діанка за бабцею скучила)))
Настя
Джакузі...
Отак і закінчився день в Алушті... Поки ми дойшли до автостанції, то вияснилось, що ми запізнились на останню маршрутку і тепер будемо кукати на вокзалі))))) прийшлось сідати на любу, яка нас довезла до траси, там ми вийшли і ледве вже йшли))) Десь на середині дороги біля нас зупинилась жіночка на джипі і підвезла нас! Дуже сильно їй дякую, бо навіть не знаю, коли ми б дойшли до хати... Добрі люди на світі є, то я знаю точно і вони мені трапляються постійно, чого і вам всім бажаю!