суп з овочами та фрикадельками
Приготування його не займе багато часу
для приготування потрібно
м"ясний фарш змішати з яйцем, для фрикадельок (у мене курячий)
овочі, спеції, сіль, перець
- картоплю миємо, чистимо та нарізаємо дрібними кубиками
- моркву нарізаємо півмісяцями, а цибулю досить дрібно
- відділяємо від головки цвітної капусти 3–4 суцвіття і розрізаємо кожне на чотири частини
- шпарагівку ріжемо на 3-4 частини
- помідори обшарити та зняти шкірку, подрібнити(змолоти)
Першими у воду кладемо картоплю та моркву. Нехай покипить 10-15 хв. Тепер додаємо капусту і шпарагівку. Як закипить, мокрими руками( або ложкою) формуємо кульки з фаршуі кидаємо в суп. Посолити, поперчити.
Окремо підсмажити цибулю з помідорами і додати при кінці готування до зупки.
Подавати з зеленню.