Дорога,Kseniya! Від щирого серця вітаю з Днем народження! Добра і радості бажаю, Здоров"ячка на всі літа! Хай сонечко весело Тобі сяє, І квітне в серці доброта! Хай світять Тобі життєві далі, Хай обминає Тебе журба! Бажаю Тобі на видноколі Блаженства,миру і добра!!! Життя хай квітне,мов вишневий сад І кожен день усміхнено радіє, А доля подарує зорепад Кохання,щастя,успіху,надії!!! Бажаю безмежного ,палкого кохання,тепла від близьких людей і компліментів від гарних чоловіків!
Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний – це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий – теплота дружніх стосунків, жовтий – яскраве сонечко, зелений -спокій і мир у душі, блакитний – чисте безхмарне небо, синій – вірність і чесність, а щоб ти іноді могла розслаблятись, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове.
Люба Ксеніє! Вітаю з Днем народження і бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю хороших друзів. Здоров’я, успіхів в особистому житті. Бажаю щоб у кожний наступний свій ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ти впевнено і гордо казала: “Я маю все, що хотіла, чого прагнула і бажала, про що мріяла і що зробила, що втілювала і чого досягла, кого кохала і з ким побралася, кого народила і виховала, що створила і що буду творити! І, чорт забирай, життя – прекрасне!”
Щиро вдячна дорогі дівчатонька idianka Майя Шутенко maija23 lana за теплі,добрі так милі серцю привітання.Склались так обставини,що я не мала змоги деякий час бути з вами і зокрема в день свята.Я гарно дякую за таку уважність та дружелюбність. Нехай Господь сторицею обдарує Вас усіма земними благами,усім тим чим ви поділились зі мною у своїх привітаннях. Я щиро обнімаю вас.Хай береже вас Господь!
Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
Дорога Ксенія!!! Щиро вітаю з Днем народження!! Я тебе вітаю з великим святом, Я тобі бажаю радості багато. Хай сміється сонце з голубого неба І троянда перша зацвіте для тебе. Хай в житті твоєму горя не буває, На устах усмішка маком розцвітає. Хай для тебе гарна буде кожна днина, Дорога, Ксеніє, будь завжди щаслива.