В моєї бабусі скоро день народження і я їй заказала фото-кружку,тобто кружку з її фото(де їй ще близько 25 років) з написом для дорогої бабусі, а також збільшила це ж саме фото і купила до нього шикарну рамку.
Сьогодні їздила відвідати маленького хлопчика (буде 2 місяці), купила йому ось таку мініатюрну сорочку - хай росте козаком! І ще були цукерки, щоб життя було солодким-)
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
до речі, вишиванка - це просто шикарний подарунок.
Цитата: Пушинка
Тому що кожен хоче мати, але шкодує грошей.
погоджуюсь! Думаю, на День Незалежності його вдягнуть в вишиванку, буде маленьким патріотом
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
ще одна гарна ідея для подарунку на ювілей. Ми з дівчатами тісно дружимо вже багато - багато років. Тому стараємось дивувати оригінальними подарунками. Будемо дарувати гроші і ось цей альбом на згадку.
Робили все власноручно - фотографії зібрані тільки від 2005 року, на жаль ще старіших з плівок не знайшли, але і так получилось гарно.