мій перший чоловік при нагальній потребі і шницлі робив, з зошита рецептного. Маринував м*ясо дуже добре на шашлики (курятина, свинина), смачні робив канапки гарячі і запікав добре картоплю. Але коли ми жили вдвох то я дочекалася лише картоплді один раз і двіччі гарячих канапок. А другий - готує майже усе. крім випічки. І фаршированими перчиками балує, і курочку спече, і м*ясо втушкує з якимсь східним соусом. Рибу з вином робить. Сам двіччі вже запрошував моїх подруг, готував нам, тортика купив і аперетивами нас забезпечив. Навіть не навкяв що ми собі ляси точим, а він розігріває і миє посуд. Не часто, але все ж буває таке. Мені дозволяє не готувати взагалі, хіба б бажання було велике. Навіть обід на роботу робить для мене. А я його випічкою балую. Сама ж готую лише на великі свята (релігійні, де традиційна кухня) і на всілякі дні народження і т.д. Дуже відчувається різниця. Тут про мене піклуються з голови по пятки
--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
І мій чоловік готувати любить і вміє майже все вплоть до холодця, цього річ на Різдво сам варив. І вареники і голубці і пельмені вміє, з салатами на забави в мене не має проблем все зробить і наріже і вимішає, от в будень то вже моя робота бо чоловік працює, а я ж таки сиджу в дома, але коли втомлена то ми разом стаємо і готуємо . В мене проблем з їжою не має. піцуобожнюємо обоє то коли не хочеться вже чогось виварювати готуємо ціпу. Тьфу Тьфу не можу скаржитись, "Поганий" в мене чоловік, щоб у всіх такий був.
Обожнює сирну юшку і їсти і готувати, і я її люблю часто готую
Сонечко, ти мені сьогодні так підняла настрій, що я не можу тобі і передати
В мене дуже хороший!!! чоловік, але до кухні має 2 ліві руки. буде сидіти голодний, сир гризти - а нічого собі не зробить. от такий він! що поробиш. Бачили очі що купували
А мій ніц не вміє чи не хоче!!не знаю!! Але ще жодного разу ї яйця собі не всмажив!!!Буде сидіти голодний,але їсти не приготує!!!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Дівчата , читаю ваші дописи і не можу навіть уявити собі , щоб мій коханий чоловік ліпив вареники чи варив холодець . саме більше що він може , це зварити мені зранку каву і зробити собі канапку свою любиму( кусок чорного хліба і зверху нарізати сало) . Ну і якщо дуже попросиш то допомагає місити тісто на пасочки перед Великоднем (ми печемо наші бабки в п"єцу, і тому місимо багато тіста на цілу піч), ну і звичайно це його обов"язок добре напалити ту піч , щоб пасочки гарно спеклися. Дівчаточка , суперові у вас чоловіки, так і дальше тримайте , шануйте і любіть.... себе коханих
Ото декому і повезло з чоловіками. Гарно, мабуть, вдвох на кухні хазяйнувати. Мій нічого не вміє. Якщо буде дуже голодний, то яєць може собі пожарити. І якщо буде гарний настрій дуже, то може олів"є зробити у вихідний. А шашлик і то я сама мариную. Правда, якщо гості в домі, то допомагає стіл накривати. Але у мене все-таки є помічник на кухні. Це мій синочок старший, якому 10 років ось недавно виповнилось. Менший , той навіть не розігріє собі нічого. А навіщо , якщо є брат старший. Який може зготувати багато що- може і суп зварити, і картоплю, і налисників напекти і голубці вміє. Шарлотку яблучну, так то запросто. Може поваром буде, не знаю. Але поки є бажання у нього вчитись, то я тільки ЗА, у житті все пригодиться. А поки вам покажу кексики , які мій синочок спік самостійно(мене вдома навіть не було в той час коли він творив) за якимсь своїм власним рецептом. Трохи різнокаліберні, але були смачні дуже.
Не можу не поділитися з вами і досягненнями мого чоловіка.... Він дуже смачно готує.. І все завжди дуже гарно вміє подати на стіл (у мене таке ніколи не виходить). Завжди щось придумує з продуктів що є дома... просто супер (правда не цілими днями) Особливо це в нього гарно виходить коли він голодний
Ось, останній раз готував (на 8 березня) коли я була на роботі