Сьогодні зустрічалась з Наташкою, вона якраз йшла на день народження до коліжанки. Похвалилась своїм першиим букетиком з цукерок. Дуже мило та гарно получилось. Дівчата, вчіться такого, то так цікаво в подарунок шось таке оригінальне зробити
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Натонька, значить розповідай що там було і як виглядало :)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
В нас теж такі букети тепер роблять, але вони такі дорогі. Маленький кошичок (десь 150 г цукерочок+ ті всі цяцьки) коштує 140-170 грн. А ми в липні йшли на весілля і от результат моєї фантазії (враховуючи , що робила перший раз , то пішла десь 1година + 50-60 грн.)
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
А знаєте дівчата, ще колись давно, в минулому столітті, я працювала на кондитерській фабриці. ТО ще тоді ми робили квіти з цукерок. Але робили не так. Брали теплу карамель різних кольорів і ліпили з червоної - троянди (пелюстки), зелена - листки....ех, красота ж була, особливо коли багато квіток було...І дарували на весілля дівчатам з цеху. А ще ліпили з маси ірисної коли тепла була...А вредній майстрині хтось зліпив чоловічий орган і вклав їй до сумки ото шуму було...