31 грудня 2009 року я вирішила знайти якісь оригінальні закуски або страви до новорічного столу. Звичайно перше, що прийшло мені в голову це пошукати в Інтернеті. Пошукова система видала мені ссилки на різні сайти і серед них був Dreamfood. Оскільки часу я мала небагато (була на роботі, то ж треба було доробити робочі справи
, встигнути провести Старий рік з колегами
, зустрітись зі знайомим), я роздрукувала сирні кульки з начинкою і батон запечений у фользі. По дорозі додому купила французький батон, кріп. Хочу одразу подякувати за рецепт батона, всім сподобалось і на другий день робили ще. І тепер часто роблю.
Наступного разу я шукала, як прикрасити торт і знову попала на сайт Dreamfood. Тоді я не могла відірватись від сайту
, дізналась про мастику з маршмелоу і ввечері одразу зареєструвалась.
Поступово ознайомилась з темами, тут стільки всього цікавого, все хотілось одразу прочитати, попробувати.
Взагалі складається відчуття сімейного, родинного затишку. Побільше б такий сайтів... Дякую Вам!!!