Нехай щастя буде повна хата, І стане, без сумніву. Чудовим, світлим, добрим днем День твого народження. Хай довше життя йде спокійно Не знаючи горе і бід І хай буде міцним здоров'я На багато, багато, багато років. Хай роки летять, Ти не будеш для них підвладна, Нехай у серці добро не зникне навіки. Здоров'я, сонця, миру і щастя Бажаю тобі! Хоч з запізненням!!!
Славочко!!! Від усього серця вітаю Тебе з днем народження!!! Нехай кожний Твій день буде освітлений радістю і зігрітий коханням!!! Любові від дітей, турботи від рідних, уваги від друзів і нових рецептів - само собою !!!
Вітаєм з днем народження, Бажаємо щастя, гараздів без ліку, Міцного здоровя та довгого віку. Нехай оминають всі болі й тривоги, Хай стелиться довга життєва дорога. Чистого тобі неба, миру в рідній хаті, Щоб була ти щаслива і на добро багата.
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Дорога,люба Славочко! Щиро вітаю Тебе з Днем народження! Нехай тендітні пахощі троянд Навіють щастя, ніжність і кохання!!! Хай здійснює бажання зорепад, І втілює у дійсність сподівання! Нехай Тобі квітує весно-цвіт! В життя збуваються найкращі мрії І доля посилає многа літ Добра ,бадьорості, любові і надії!!!!
Бажаю творчої наснаги,безмежної фантазії на кухоньці і нових страв,цікавих неповторних рецептів ,які завжди приємно дивують і зачаровують!
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯМ!!! Вітаємо тебе зі святом! Нехай життя буде багатим: На здоров"я і на силу, І на доленьку щасливу! На яскраві довгі роки Без турбот і без мороки. На прибутки і достаток- На фінансовий порядок! На підтримку і повагу, На рішучість і відвагу, На тепло і розуміння, На удачу і везіння. На шикарний стиль та моду, Елегантність і на вроду! На круїзи при погоді, Відпочинки на природі. На розумне, добре, вічне, На строкате й різнобічне, Словом-на усе прекрасне, На постійне й своєчасне! Зичим успіхів, визнання І великого КОХАННЯ!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Славочко! Вітаю з Днем народження! Нехай дороги стеляться крилато, Будуть чисті, рівні як струна. І добро не оминає хату, Як не оминає світ весна. Хай здоров'я, радість і достаток, Сиплються не мов вишневий цвіт Хай малює доля з буднів свято, І дарує Вам багато літ!
--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Славочко,вітаю Тебе з Днем Народження! Хочу побажати яскравих та радісних подій кожного дня, здійснювати неймовірні поїздки та отримувати від них шалені емоції, щоб завжди Твоє серденятко було наповнене любов'ю і радістю! Гарного та веселого святкування!!!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: