Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ - 27 (Від Натоньки)
Натонька
прагну досконалості...
19 травня 2010 18:52
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Добрий вечір мої любі друзі!

Сьогодні я вирішила відкрити 27-й ФМ сама laughing

Отож вітаю з початком нового тижня! wink


Я хочу вам запропонувати такі страви:

На сніданок

Обов'язково попробуйте

Пухкі оладки




1 ст. кефіру
1 яйце
2 ст. л. розтопленого вершкового масла
ваніль
2 ст. л. цукру
1 ст. муки
1/4 ч. л. соди
1/4 ч. л. солі
1 ч. л. розпушувача

Змішати кефір з яйцем, маслом та ваніллю.
Окремо просіяти муки з содою, сіллю та розпушувачем.
Тепер саме головне: влити рідку суміш в мучну, і перемішати все разом, але не сильно мішайте, тісто має бути такими собі грубими грудочками, які потім щезнуть. Обов'язково треба дати тісту постояти 15-20 хвилин. Тісто викладати ложкою на розігріту та змащену маслом сковорідку.


Тільки попробуйте не попробувати! Буду дуже плакати recourse

На обід

А також пропоную легенький салатик, думаю для нього в кожного знайдуться продукти в хаті, а як нема, то досить m0529 пора бігти на базар! bully Так - так! І нема ніяких "Нє, не можу, нема сили встати з крісла!" laughing

Салат "Міщанський"




варене яйце
декілька штук редиски
зелень петрушки, цибулька
твердий сир
майонез

Варене яйце і редис порізати, натерти сир, присипати зеленню, посолити і заправити майонезом


Суп з рисом і ковбасками


Супчик супер-пупер надзвичайний! Його мусите теж спробувати, але обов'язково беріть такі сирки, шоб плавились добре! amam



2 шт. картоплі
2 шт. довгих мисливських ковбасок (можна замінити будь-якою іншою копченою ковбасою)
4 плавлених сирка
середня цибулина
морква
невелика жменя рису
пучок зелені
зубок часнику
сіль
спеції

3-літровую каструльку з водою поставити на вогонь, всипати нарізану кубиками очищену картоплю і рис. Поки вода закипає, натерти на крупній терці моркву, дрібно нарізати цибулю, ковбаски кружечками. На сухій сковороді обсмажити ковбаски, в жирі від ковбасок - цибулю і моркву.

Сир нарізати шматочками.

Опустити в киплячу воду і помішувати до розчинення. Додати пасеровані овочі, і ковбаски. Посолити все, якщо потрібний. Варити суп до готовності картоплі і рису. За 5 хвилин до закінчення варки додати прянощі, очищений і дрібно нарізаний часник. Готовий суп посипати дрібно нарізаною зеленню, зняти з вогню і дати настоятися 15 хвилин.


Риба в капусті


О, дівчатонька love То такий модний рецепт. шо аж навіть тепер коли дивлюсь на фотку, слюньки течуть... Можна зробити і з савойської капусти і з молоденької зелененької, яка вже зараз появилась! Не обов'язково робити цілу купу голубців, попробуйте зробити декілька штук на пробу, думаю, що вам сподобається wink



Соус: 100 г олії
3-5 нарублених зубчика часника
зелень петрушки, трошки солі

700 г філе риби (я мала хек)
1 качан капусти
4-5 кусочків розмоченого в воді хліба
1-2 цибулини
сіль, чорний перець

Рибу пропустити через мясорубку разом з розмоченим хлібом і обсмаженою на олії цибулею, посолити, поперчити і ше раз пропустити через мясорубку.
Я дала туди ще яйце, хоч по рецепту не йшло.
Отриманий фарш загорнути в ошпарені листя капусти (завернути в виді конвертиків). Скласти в каструлю, залити водою і тушкувати в духовці до готовності. Подати до столу, поливши соусом.


А на десертик у нас

Пиріг з ревенем (румбамбаром)




Маленьке зауваження! Ревеню дайте побільше, а не так, як в мене на фото! Якщо не маєте ревеню, то насипте ягід, я думаю, що ви маєте ще десь там заморожені в холодильнику. Або яблучка кисленького поріжте. Буде смачненько всім! tongue



4 яйця
3/4 ст. цукру
0,5 ст. олії
1,5 ст. муки
1,5 ч. л. порошка до печива (або розпушувача)
ванільний цукор
близько 50 г фруктів (можна дати більше)
пудра - для посипання

Відділити білки від жовтків. Білки збити на міцну піну, добавляти поступово цукор, дальше збиваючи. До маси добавити жовтки по одному, збити. Влити олію і добре вимішати. В кінці добавити муку, вимішану с розпушувачем, також ваніль, і вимішати акуратно ложкою.
Пекти при температурі 170°С близько 1 години.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
19 травня 2010 18:54
Повідомлення #2


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Ой... вроді справилась! no
Прошу готувати по рецептах, які я запропонувала, бо як не приготуєте, більше ФМ проводити сама не буду laughing

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Маруся
19 травня 2010 19:02
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Які цікаві страви ти підібрала. В п’ятницю у мене має ночувати сестра з родиною, бо у них ремонт а ми в п’ятницю мяса не їмо, ото буде їм страва - голубці з рибою. Цікаво як сприймуть laughing

Зараз пояду на ферму мучити їх за румбамбар. Бо дуже вже хочу того румбамбару, і на компот і на пляцок. request

Цитата: Натонька
Салат "Міщанський"

Я такий дуже люблю, тому обовязково зроблю.

А оладки тільки нині робила на сніданок, тому чоловік сказав зробити перерву на день. m0529
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
19 травня 2010 19:07
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Натонько,пречудове меню! winked Таке все смачне,що ...навіть розгубилась,з чого починати готувати m0555 !Дуже зраділа,коли побачила перепис сирного супчика,я його приготую,давно шукала. winked Оладки смачнющі дуже,я вже їх пекла,вийшли пухкі і танули в роті!Дуже вдячна за гарні рецепти! b5a
Перейти на початок сторінки
Славочка
19 травня 2010 19:23
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Натонько, чудове меню!!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
19 травня 2010 19:44
Повідомлення #6


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Маруся
ото буде їм страва - голубці з рибою. Цікаво як сприймуть

дивуватись будуть то точно Отако m0512

Цитата: Маруся
Бо дуже вже хочу того румбамбару, і на компот і на пляцок.

Треба було мені ше в ФМ писати компот з румбамбару laughing Може ше не пізно?

Цитата: Маруся
зробити перерву на день.


О, то ше мож вспіти)))

Цитата: Майя Шутенко
я його приготую,давно шукала


Та він на сайті вже сто років! lol Отутка Там якраз є майстер-клас по ньому. То для начинающих господиньок))))

Славочка, дякую belay

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Olenochka
19 травня 2010 19:48
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Салат мені дуже припав до душі (так що поїду зараз в магазин по редиску) winked
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
19 травня 2010 19:59
Повідомлення #8


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Olenochka
так що поїду зараз в магазин по редиску

О, то ти будеш перша зі звітом, може winked

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Olenochka
19 травня 2010 20:00
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Буду, belay буду
Перейти на початок сторінки
Маруся
19 травня 2010 20:22
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Натонька
О, то ше мож вспіти)))


спокійно. Мої малята на сніданок дуже признають оладки.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 48
Гостей: 40
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100