Ой, як добре, що я вас знайшла. Такий милий, добрий, рідний сайт Дрімфуд, і вас, всіх його жителів.Ви моя справжня кулінарна родина!!!Дякую вам всім.І вже вкотре дивуюся, яка все ж корисна ця штука- інтернет.Зайшов, прочитав побажання. і аж комарики по тілу побігли. Дякую, дякую, дякую!!!!
Вітаю з днем народження землячку. Що жінці потрібно для повного щастя, Навряд чи мужчинам збагнути це вдасться, Та все ж, щоб життя вам здавалося раєм, Сьогодні від щирого серця бажаю: Щоб холод в душу не закрався І щоб ніколи не було біди, І щоб ніхто не здогадався, Який вже рік іде тобі!
/на гостину вашу дівчатоньки вчора не встигла, тому тихенько доїдаю салат олів"є/
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯМ!!!!!!!!!! Хай добрий Ангел береже повік Вогонь зорі, що долею зоветься. Життя, неначе вишитий рушник, Багрянцем калиновим усміхнеться. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань.
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Тебе з Днем народження щиро вітаємо, Щасливої долі й здоров’я бажаємо, Кар’єрного росту і процвітання І щоб збувались усі побажання!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!