Ніби такої темки нема Ось вичитала на нашому форумі, що означає коли квіти починають цвісти не по плану.Цікаво - я такого не знала, що коли вазонки квітують - до весілля А мені вчора до рук впала ластівка, щоб то означало? може хтось знає? Ластівка ж не голуб, що можна погодувати з долоні.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
В нас з тими ластівками взагалі дивина. Колись у родині був дуже важкий час. А вони прилетіли і звили два гнізда. Потім все налагодилось. Щороку прилітали. Було навіть, що двічі за літо малят висиджували. Потім перестали прилітати чомусь. Кружляли і не селились. Я так щовесни їх чекала((. Думаю нема ластівок - покинуло мою хату щастя...а тепер оно знову два роки вже сидять, а от позавчора взяло і впало ластів"я до рук..дивина така...Бідна моя котяра, ви навіть не уявляєте як вони їй дошкуляють :)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ану щось мені прирадьте. бо якось тривожно. Казала вже що якось була до рук ластівка впала, а нині на кухні три голуби стукались у вікно, а потім ще прилетіли і просто крильми у шибу...кітка моя їх скоро розігнала, але чогось тривожно...до чого б це?