Olenochko.Твої витвори просто чудо,дивишся на таку красу і проходить все,і смуток,печаль,забувається що за вікном сіра осінь,і на душі становиться так добре,свіжо,весняно,сонячно та приємно.Дякую, що можеш зробити такий позитив!!!
Olenochka, Дякую - чудовий майстер-клас! А чи використовуєш ти прямокутний оазис , не обрізуючи його. Іншими словами - покажи нам, якшо можна, якісь ідеї з прямокутними оазисами.
А ще мені згадалося, колись , в минулому тисячолітті, на початку 70-х до мого дідуся приїхали якісь знайомі. Це було взимку,а в селі про живі квіти тоді й гадки не мали, бо навіть у місті можна було придбати хіба що червоні гвоздики (мабуть, і калли почали продавати пізніше). Так от, ті люди на гостинець подарували літрову банку з "консервованими" трояндами. У прозорій рідині були бутони троянд на коротких(по висоті банки) ніжках. Їх відкупорили, дістали, поставили у вазочку з теплою водою- і хвилин через 10- троянди розкрилися!!!! Це диво стоїть у мене перед очима і зараз! Пізніше я намагалася розшукати рецепт, але мої пошуки виявилися марними.
Мне пока нечего показать, у меня пока нет своих работ, но я учусь, может в скором времени выложу свои работы. Я только начала ходить на курсы флористики от дизайн-студии Такка Шантрье, мне безумно нравятся эти курсы, настолько все интересно и увлекательно. Так что в скором времени ждите мои работы.