Нагадую, що ми оцінюємо не діток, бо всі вони пречудові, а оцінюємо фотороботи! Розумієте?Тема - дитячий портрет і певно не зовсім доречно самому собі оцінку ставити :) як на мене - нехай мої роботи інші оцінюють. Але це і не заборонено правилами, так що фантазуємо, гадаємо: - а як б я наступну тему задала у разі виграшу? Ми просто відпочиваємо на цьому форумі, всі адекватні люди і думаю, ніхто не ображатиметься
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Шо би хто не казав про адекватність, але я все одно не бачу портретів, а бачу малюсіньких принців і принцес і знаю, що для кожної мами її дитинка найліпша, найкрасивіша і наймиліша Дуже важко голосувати.. надзвичайно... На другий раз обов'язково треба якусь квіточку або хатинку фотографувати
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
А може нам скоротити час на голосування до трьох днів? як скажете?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
за спільною згодою на голосування даємо три дні. :) результати першого туру: Ластівка, - 1 Натонька, - 6 Ірка-Шкірка, - 13 Оля-ля, - 10 lana, - 3 gutka, - 2 if221181pii, - 5 muroslava07, - 3 maija23, - 5 Zagrajka, - 1 Маруся, - 1 нетік, -4 Наташка,- 1 Zagrajka[/b - 1 Вітаємо першого переможця першого дрімфудівського фотоконкурсу на тему "Дитячий портрет"- Ірка-Шкірка, - 13 і чекаємо від неї оголошення теми наступного конкурсу
з правил: Переможець задає тему наступного туру. Примітка:переможець чергового туру повинен оголосити тему наступного туру не пізніше, як за добу після оголошення підсумків голосування; у разі протермінування право оголошення теми переходить до учасника конкурсу, що зайняв друге місце в черговому турі, й так далі з інтервалом 10 хвилин. Іринко, маєш час до 21.30 :)
Привіт усім ! Рада розпочати новий тематичний фотоконкурс !!!
Якось я переглядала старі фотографії з відпочинку і подумала, що коли б на них не поглянеш, відразу виникає задоволена посмішка на обличчі, в душі - море приємних емоцій, нових планів... Тому я вирішила назвати тему фотоконкурсу так:
Усі згадуємо, куди ми дуже дуже хотіли поїхати, що побачити, і, як результат, найкращу фотографію з подорожі або відпочинку прошу показати нам!