Підрахувала бали і ось такий вийшов результат: Julliaa, - 2 Наташка, - 10 Татіка, - 15 Olenochka, - 3 Ластівка, - 14 lingrod, - 3 Irina, - 5 maija23, - 7 Вітання переможцеві конкурсу на тему "Небо". Протягом доби чекаємо від Татіки нову тему
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Татіки нема десь і згідно правил конкурсу тема від того, хто зайняв 2 місце. Від мене таке завдання: Що в погляді твоєму? Фантазуємо, показуємо своє бачення, різні персонажі, все, що в голову (в око) спаде. Прохання до фото додавати маненький коментар
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчаточки, тема конкурсу не підходить? Ану давайте розрухаємо темку