Іриночко! Супер-сирник,Ти змінила його на краще!Я теж люблю ,коли основа тоненька,наступним разом зроблю саме так!У мене на фото видно,що сирної маси менше...сиру не вистачило,...за рецептом треба 1кг...а у мене було 0,5 А шоколад я беру готовий і тру на терці,коли сирник гарячий.Шоколад поступово розтає.Напиши,Ти ,майбуть варила глазур? Як смачніше? Дякую за гарну ідею!!!!
Я - лінтяйка, тому люблю робити все швидко. Для глазурі я поклала в піалу шоколад шматочками, масло, цукор, какао, ложку сметани і підігріла на 80% 1хв. Потім перемішала і пензликом змастила сирник. Але шоколадна маса важка, і сирник, щойно спечений, почав осідати. Тому наступного разу дочекаюсь, шоб сирник охолов (дуже гарний виріс), а потім покрию помадкою ...
Дівчата--молодці, а я все переписала від Майі, і поїхала у веселу поїздку до родичів, тішуся що до свого ФМ встигла повернутися :)) А рецепти в черзі не приготування якнайшвидше!
idianka! Яка краса,таке фото ,що дивлячись на сирник,хочеться спробувати,як шматочок тортику! Я наступного разу теж буду пекти з тонкою шоколадною основою,так красивіше ,апетитніше і смачніше,коли начинки більше! Дякую за корисні зміни! Славочка,рада буду,якщо Тобі сподобаються мої страви!
Я робила котлетки, правда без грибів бо у мене б не їли. Діти котлетки поїли і чоловік на роботу взяв. Сьогодні ще зробила салатку і на вечір буде сирник, не дарма ж я сир купувала.
Марусечко! Дякую,що написала відгук! Котлети можна робити і без грибів(на любителя),просто звичайні,а можна ще на смак "Київських"-класти начинку-тертий твердий сир,або маленький шматочок вершкового масла.Котлетки будуть м"якими і дуже соковитими!!! А салатик-простенький і легкий ,готується швидко!
Майя, дуже смачне меню ти нам запропонувала Салат дуже сподобався, от тільки робила без горошку (чогось його ніхто не їсть крім мене ) Картопелька прийшлась до смаку моєму мужу І котлетки смачненькі До м"яса і сирника ручки не дійшли, але поставила їх на чергу до приготування
Volo-shka! Яка краса!Нова ідея оформлення-супер!!! Дякую від усієї душі за довіру до страв,які я Вам запропонувала,дуже приємно,що сподобалось! Горошок я беру для оформлення бортиків салатки,так що і без нього можна готувати!!!