Хай сонечко світить із ясного неба, Бажаєм усього, чого тільки треба, Хай доля дарує довгого віку, Добре здоров’я і щастя без ліку, Хай обминають дім ваш тривоги, Хай цвітом і рястом проляжуть дороги. Хай серце ваше зігріває тепло, Щоб завжди в душі панувало добро!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
З Днем Народження вітаю Нехай квітує, й сміється життя, Неповторність променить І тільки радість несе кожна мить! Тож нехай так буде завжди, Щодня квітнуть щастя сади. У всьому успіхів і процвітання! Хай здійсняться мріі, бажання!
Бажаємо сонця і чистого неба , І ласки , й тепла , і усього , що треба ! Даруємо шану і пишнії квіти , Бажаємо многая-многая літа ! Хай Божа Матір вас оберігає , Теплом ваш дім зігріває , Хай здоров'я з вами буде , Хай Ісус вас не забуде , Хай світить зірка золота На многії і благії літа !
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Вітаємо таких гарних дівчаток, такої чудової матусі з днем їїхнього народження. Нехай ростуть здорові, щасливі, красиві і розумні дівчатка на радість батькам. А Ангел хоронитель завджи їх оберігає і захищає !
Від усієї душі вітаю Вас дівчатка з Днем Народження!!! Нехай на всіх життєвих дорогах ВАС супроводжують заслужені успіхи, незрадлива фортуна,стійкий добробут,незгасна енергія! Міцного ВАМ здоров"я,здійснення задумів і сподівань!