Бажаю, щоб твій шлях був чистий і ясний, як сонце, прозорий та світлий, як небо, щоб на ньому завжди цвіли червоні троянди кохання, білі лілії вірності та зелені гілочки надії, щоб щастя і радість супроводжували тебе в житті, а океан здоров'я завжди тебе омивав, а поруч нехай крокують вірні друзі і просто хороші люди!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Дорога Галинко! Щиро вітаю Тебе з Днем народження! Будь щасливою,коханою,самою найкращою! Нехай кожний день буде наповнений радістю,теплом і збуваються найзаповітніші бажання!!
Бажаю здоров'я міцного, Щастя без краю, Усього найкращого щиро бажаю. Щоб серце твоє зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров'я без ліку, І довгого-довгого щедрого віку.
Будь завжди весела й добра, При потребі будь хоробра Працьовита, не ледаща, Серед всіх жінок - найкраща. З дітьми строга будь, й ласкава, Гарна будь, як тая пава, Не однакова будь - різна, А для чоловіка - тільки ніжна. * * * анимации
Галинко! Ще небо хмарами не вкрите Ще так прозоро сяють роси І ще по ліву руку - літо А вже по праву руку - осінь Ще очі блиску не позбулись Ще серце жити не стомилось І десь по ліву руку - юність А вже по праву руку - зрілість А час летить нестримно далі Й душа немов би молодіє По ліву руку всі печалі По праву руку всі надії Життя не зміряти літами А щастя - то важка наука Хай буде радість завжди з Вами По ліву і по праву руку
Галинко! Від щирого серця ми тебе вітаємо, Бажаємо здоров"я багато-багато, Хай щастя і мир будуть у вашій хаті. Хай горе обходить завжди стороною, А радість приходить і ллється рікою. З Днем Народження Тебе!