Хай щастя сьогодні зорею світить, Пятнадцять – найкраща пора, Для тебе – усі найчарівніші квіти, Ласкаві, ніжні і добрі слова, Хай юність й краса твої процвітають, А доля успіх безцінний несе, Теплом і любов’ю зажди очі сяють, Й задумане здійсниться все!
Хай сонечко світить із ясного неба, Бажаєм усього, чого тільки треба, Хай доля дарує довгого віку, Добре здоров’я і щастя без ліку, Хай обминають дім Твій тривоги, Хай цвітом і рястом проляжуть дороги. Хай серце Твоє зігріває тепло, Щоб завжди в душі панувало добро!
Іруся! Нехай життя дарує щедре сонце, Нехай звучить веселий сміх,Нехай біди не знає серце, І вистачає доброти для всіх. Тобі у день святковий урочистий Здоров"я зичу,щастя і тепла, Щоб ні хмаринки в небі чистім, Щоб вічно юність у дущі цвіла!!!
Іруся! Щиро вітаю з Днем народження! Бажаю море радості ,безмежного щастя,кохання,здійснення мрій,гарних друзів ,сонячних світанків і прекрасного настрою кожного дня!!!
З Днем Народження вітаєм, І бажаємо тобі Будь щаслива ти безкрайньо ТИ найкраща на землі! ! ! Ще ми хочем побажати Щоб в нелегкому житті Всі ті труднощі долати, що у тебе на путі Молодість твоя хай не проходе А разом з нею радість, доброта Хай вічним гостем в твоїм домі буде І затишок, і мир, і теплота Також бажаєм щастя і здоров’я І усмішок, бадьорості та сил Щоб ти завжди була найкраща в світі Щоб ти була щасливою завжди.
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Хай щастя сьогодні зорею світить, П"ятнадцять – найкраща пора, Для тебе – усі найчарівніші квіти, Ласкаві, ніжні і добрі слова, Хай юність й краса твої процвітають, А доля успіх безцінний несе, Теплом і любов’ю зажди очі сяють, Й задумане здійсниться все!