Катя,з Днем народження! Щастя Тобі зичимо, ніжності й тепла, Море щирих друзів, здоров'я і добра. Хай для Тебе ранки будуть золоті. Хай цвітуть троянди у Твоїм житті. Хай крокують поруч вірність і кохання, Сповняються всі мрії, задуми й бажання
КАТЯ, щиро вітаю з днем народження!!Бажаю багато щасливих митей в житті!! Нехай радісними будуть дні та оповиті Господнім благословенням!!
Весняний сон А сяйво ясне струменилось в вікні І нічка, від місяця світла... До мене весна зазирнула у сні. Й душа моя раптом розквітла. І стала така молода і ясна, Як в юності, вся веселкова. Чарівними барвами грала весна, Духмяна, п’янка і чудова. У квітах, у барвах, у зелені трав Манила до себе, просила... А вітер пісні свої ніжні співав Й прозорі приніс мені крила. І я раптом стала, мов пташка, легка, Злетіла у небо блакитне. Весна пречудова й яскрава така Звучить, променіє і квітне... Мене повертає у юності дні, Де все первозданне й чарівне. Так легко і світло на серці мені, Усе пречудове і дивне. І я полетіла в зелені гаї, Над полем квітковим, ставками... Легенько несли мене крила мої Над горами і над річками. Пора була гарна, чарівна, ясна, Так серце моє дивувала... Така незабутня, яскрава весна У юність мене повертала.
Дорога Катрусю, щиро вітаю тебе з святом Хай в буденному житті У тебе завжди буде свято, У гості хай ідуть лиш ті, Кого стрічаєш ти завзято.
Хай друзів вірнеє плече Підтримує в скрутну хвилину, Ріка удачі хай тече В твою життєвую долину.
Хай родить успіх в ній щодня, Хай здійснюються творчі плани І хай підтримує рідня, І будь завжди кохана.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого