Маленький Славчику, вітаю тебе з Днем народження! А мамуньку з народженням такої славненької дитинки! нехай росте здоровеньким, радує батьків своїм щебетанням та допитливістю, має гарну та щедру на добро долю!
Славочко, вітаю тебе і твоє малятко зі щасливим днем- днем найбільшої радості, найбільшого дива. Я не буду багатослівною і побажаю тільки 2 речі: ВСЕ і НІЧОГО. Все-чого ви прагнутимете будь-коли протягом усього життя , і нічого з того, що б могло вас засмутити.
Славочка! Вітаю тебе і синочка з велицюзним святом!!! Нехай у вас буде велика, щаслива, працьовита та весела сім'я! Щоб один одного слухались, розуміли та цінували! Щастя вам! Великого!!!
Оця картинка маленькому синочку
А ця мамусі!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Як два виповнюється рівно, Вже видно вдачу безсумнівно. У ній є сила, що від тата, А ласку мама вміла дати. Нехай Твоє дитяче серденько вбирає Тепло родинне аж до краю. Хай до людей своє тепло воно скерує, А доля Тебе щедро обдарує!
Усім велике спасибі за привітання!!! Мої дітки так тішилися, малюк і собі плескав у долоньки від радості! А тут обіцяний сюрприз :)))))) ось тутечки : на всіх вистачить