Дорогі дівчатка! Вітаю всіх зі святом весни і молодості! Бажаю справжнього жіночого щастя, багато любові, щирих усмішок, гарних квітів, уваги від чоловіків! Будьте щасливі, кохані, жадані...
Дівчаточка Любі!!!! Щиро вітаю усіх із святом весни та кохання!!! Бажаю щоб жінкою Ви себе відчували не тільки 8 березня а кожного дня!!! Здоров"ячка Вам міцного,кохання,бути завжди коханими та жаданими,наснаги,у душі щоб завше панувала весна!!! У кожної жінки є своє поняття "жіноче щастя!,тож усім жінкам бажаю Жіночого щастя!!! Всього Вам найкращого!!!
Краса жіноча, -теплий подих квітки, Коханий погляд радісних очей. Тендітна усмішка, котра так личить жінці Засліплює, як перший Божий день. Русе волосся, чорне або біле; Коротке, довге, крутиться, пряме; Гарно зачесане чи просто і невміло, Яка різниця, в жінки гарне все! Далі статура, кожен дюйм говорить: Таку фігуру тільки обіймать! Жіночий стан лиш на одне наводить, Її можливо тільки лиш кохать. А ніжки, це постійний подив...,- Хіба можлива ще така краса? Аби могти, очей би з них не зводив, Ці ніжки дарували небеса. А руки, довгі, худощаві, Ця витонченість розуму лиша, Вони лиш створені, аби їх цілували, А дотики, це райські відчуття. Краса жіноча, еталон усього, А жінка, це богиня на Землі. Кохання наше, це ключі від всього- І навіть... найгарнішої. 30.01.05 р.Микола Щасливий
Любі ,дорогі дівчатка!! Вітаю всіх зі Святом 8 Березня!!! Бажаю безмежного щастя,ніжності відчуттів,солодких поцілунків від коханих , море квітів і компліментів від найгарніших чоловіків!!
В цей день св’ятковий Я бажаю вам Всміхатись так, Щоб сонце радісно всміхалось Щоб квіти голови схиляли Щоб усі вічливо вітались Щоб на роботі вам співали солов’ї Щоб мир і злагода були в сім’Ї.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Доброго дня усім господинькам Вибачте, але дозволю собі додати трошки дьогтю. Я це свято за свято не вважаю, це - пережиток радянського минулого.Дуже гарно про це написано тут А для чоловіків не обов'зково шукати якісь причини щоб привітати жінку, а зробити так, щоб кожен день був святом. Святом взаєморозуміння, кохання і поваги. Тож всім бажаю щоб таке свято ніколи не закінчувалося, а ми як справжні українки і патріотки своєї країни і своїх традицій(а я в цьому впевнена на всі 100%) маєм в першу чергу усвідомити це самі, а тоді і просвітити своїх половинок .
Вітаю зі святом! Нехай життя буде багатим: На здоров"я і на силу, І на доленьку щасливу! На яскраві довгі роки Без турбот і без мороки. На прибутки і достаток- На фінансовий порядок! На підтримку і повагу, На рішучість і відвагу, На тепло і розуміння, На удачу і везіння. На шикарний стиль та моду, Елегантність і на вроду! На круїзи при погоді, Відпочинки на природі. На розумне, добре, вічне, На строкате й різнобічне, Словом-на усе прекрасне, На постійне й своєчасне! Зичу успіхів, визнання І великого КОХАННЯ!