Вітаю зі святом, освяченим світлом добра - Великоднем!
Хай ніколи не згаснуть у Ваших серцях надія та сподівання на краще, хай наповняться вони теплом і бажанням творити добро. Хай здоров"я та добробут не минають Вашу родину! Гарних свят!
Котилася писаночка з гори на долину, Прикотилась прямісінько до нас у гостину, А за нею йде Великдень, несе білу паску, Дзвонить в дзвони, всім дарує радощі і ласку. Відчиняймо воротонька, гостоньків вітаймо, 'Христос воскрес!' усі разом мерщій заспіваймо. Хай мир у серці Вашому панує. Хай ангел Божий щастя Вам дарує. Ісус Христос - здоров'я шле з небес. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
Явилась милість нам Господня І оживила світ, немов в раю; В знаменне світле свято Великодня Вітаю щиро кожну я сім’ю. Бажаю щастя й злагоди в родині Та благодаті Божої з небес І хай по всій лунає Україні: – Христос воскрес! – Воістину воскрес!
Під зорями весна ще буде спати, Ще місто мла вкриватиме густа, А ми до церкви підем привітати Воскреслого Христа. А в церкві так велично, світло буде, Заграють дзвони із церковних веж, І разом з ними заспівають люди: Христос воскрес! У поле, в ліс, де сніг останній тане, У досвіток покотиться луна А там зі сну прокинеться і встане Дзвінка весна.
Любі мої дівчатка! дякую шо ви в мене е! Вітаю з Великим святом! Хай божа матір Вас охороняє, А Дух Святий здоров'я посилає. Господь дарує Ангела з небес! - Христос Воскрес! - Христос Воскрес! - Христос Воскрес! Щастя, миру, злагоди!!!
Явилась милість нам Господня І оживила світ, немов в раю; В знаменне світле свято Великодня Вітаю щиро кожну я сім’ю.
Бажаю щастя й злагоди в родині Та благодаті Божої з небес І хай по всій лунає Україні: - Христос воскрес!
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска І до віку буде з Вами світла Божа ласка! Хай Божа матір Вас охороняє, А Дух Святий здоров'я посилає. Господь дарує Ангела з небес! - Христос Воскрес! - Воістину воскрес!
Хай пасочка у пічці не згоряє І шиночка завудиться в огні, Хай в вашій хаті свято не минає І не зникають страви на столі. Хай яйця стануть різнокольорові За порухом одного писанка, Хай хрін буде цілющим і здоровим Й цвіте бузок на стрічці рушничка. Хай дзвони в церкві ще гучніше дзвонять, Хай ангел усміхнеться із небес, Хай навіть кошички радіють і говорять: „Христос Воскрес, воістину Воскрес!”
[/i]
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.