250 г цукру
3 ложки какао
200 г масла
50 мл води
250 г борошна
3 ч.ложечкі розпушувача
4 яйця
1 кг сиру (пару раз пропустити через м'ясорубку)
4-5 яєць (в залежності від величини яєць)
170 г цукру
100 г масла
У мене була форма 22х22 см, але вона замала, краще 27х27 або, або велика форма для торта 28 см. Форму викласти папером для випічки. Духовку нагріти до 180 С.
Масло, цукор, какао і воду розтопити на вогні, закип'ятити і поварити на маленькому вогні близько 5 хвилин. Остудити. Відлити півсклянки цієї маси для глазурі. У масу, що залишилася додати 4 жовтки, розмішати. Білки збити. В 3 прийоми вмішати просіяне борошно з розпушувачем і збиті білки.
Для сирної маси розм'якшити масло, збити його з сиром, вмішати яйця і цукор.Темне тісто поділити на дві нерівні частини. Велику викласти на дно форми, наверх - сирну частина, а на сир - викласти плямами залишився темне тісто. Піч близько години, перевірити на готовність сірником. Остудити, верх полити залишеної глазур'ю.