Свята наближаються.І Новий Рік і Різдво.Новий Рік вже по традиції зустрічаємо вдома самі,на Різдво чекаємо гостей.Меню ще далеко не складене.Найбільша проблема для мене завжди салати.Тут проблема скоріше не в самих рецептах,а в моєму смаку.Я не дуже люблю салати,плаваючі в майонезі,де вивуджуєш якийсь шматочок і не можеш зрозуміти що це...А ще не дуже люблю важкі салати,хочеться щось легшого,але смачного,а ще, щоб сподобалося гостям,в яких смаки більш традиційні.Майонез готую сама.
На НР напевне приготую сирні шаріки для сина(терті сири різних видів+яйця варені+часник+майонез,кульки обкачую в твердому сирі тертому),олів"є для дочки,для нас із чоловіком
"Ананас і компанія"Куряча грудинка - 300 г
Печериці - 400 г
Ананаси консервовані - 1 банка (425 г)
Яйця варені - 2 штуки
Йогурт - 1 банка (125 мл)
Грудку порізати великими шматочками, протушкувати в суміші соєвого соусу і соняшникової олії з додаванням червоної паприки. Печериці посмажити на олії і промокнути паперовим рушником.
На блюдо викласти гриби і м'ясо, шматочками ананаса, скибочками яйце.
Полити соусом - натуральний йогурт розтерти з 1 жовтком вареним і 1 коф.ложкой гірчиці (готової, не дуже гострої), сіль, чорний перець за смаком.
А як у вас із салатиками,що збираєтесь готувати новеньке та смачненьке?