Тіcто:
3 скл муки
1 пачка маргарину
3 ст л цукровоі пудри
5 жовтків
2,5 ч.л порошку до печива
1 ст.л води
Бізе:
5 білків
1/2 скл цукр.пудри
Мус:
1,3-1,5 кг яблук
2/3 скл.води ( може знадобитись більше, залежить від сорту яблук)
4 ст л цукру
1 ч.л кориці
Сік половини лимону
1) Готуємо мус . Чистимо яблука і ріжемо кубиками, додаємо всі інші інгредієнти і тушкуємо приблизно 40 хв.
2) З усіх інгредієнтів замішуємо тісто . Ділимо на 2 частини і ставимо на 30 хв в морозильну камеру.
3) готуємо бізе з охолоджених білків, поступово вводячи пудру, збиваємо міксером.
4) в тортівницю ( приблизно 26 см ) викладаємо одну половину тіста ( розкачуємо і надаємо форму ). Поверх тіста викладаємо яблучний мус і накриваємо його щойно приготовленим бiзе. Виймаємо другу частину тіста і натераємо його на терці.
Пекти при температурі 180 градусів приблизно 40 хв