Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торт медовий «Улюблений», Рецепт приготування
Veliona
26 квітня 2016 23:56
Повідомлення #1



  • 0

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 8
Реєстрація: 26.04.2016

ICQ:--

Бали: 93
Медову випічку обожнюю, але печу рідко. Медові торти як млинці, у кожної господині свій фірмовий рецепт. У мене теж такий був, поки кілька років тому не знайшла цей, тепер печу коржі тільки так. Вони дуже ніжні і м'які, легко просочуються і неймовірно ароматні. З промазкою захотілося поексперементувати, вийшло настільки смачно, що тепер цей варіант міцно закріпився за цим тортиком. Хочу залишити одне зауваження на тему меду: беріть краще акаціевий, так як в ньому відсутня характерна "гірчинка", да і в міру солодкий, ось самі почитайте http://sviymed.com/ukr/staty/72-med-akatsii.
Складові:
Маргарин - 100 г
Яйце - 3 шт
Цукор (+ додатково 3 ст.л. для просочення) - 0.5 скл.
Мед (+ додатково ще 3-4 ст.л. для крему і просочення) - 1 скл.
Сіль (щіпка)
Сода - 1 ч. Л.
Борошно - 2.5 скл.
Лимон - 2 шт
Молоко згущене - 400 г
Сметана (30% жирності) - 500-600 г
Масло вершкове - 100 г

Сам рецепт:
1. Яйця, мед, цукор, сіль, соду злегка перемішати ложкою, додати маргарин і поставити на водяну баню, постійно помішуючи.
2. Суміш зняти з водяної бані, додати борошно, перемішати. Тісто має вийде досить рідкуватим. Зробити коржі, після того як підсохне.
3. Випікати коржі по 4-5 хвилин при 200 градусах, до рум'яного кольору.
4. Робимо сироп для просочення. З лимонів вичавити сік, додати 3 ст.л. цукру, 3 ст.л. меду і поставити на вогонь.Довести до кипіння і варити на середньому вогні 7-10 хвилин. Цим сиропом просочити коржі.
5. Для крему згущене молоко, 1 ст.л. меду і 100 г вершкового масла поставити на повільний вогонь і постійно помішуючи довести до кипіння.
Прокип'ятити 4-6 хвилин, до світло коричневого кольору. Остудити.
6. Дуже рясно промащувати коржі кремом і складати один на одного.
Крему не шкодувати.
7. Все-готово!
Торт медовий «Улюблений»
Перейти на початок сторінки
kolobok1710
27 квітня 2016 15:17
Повідомлення #2



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 7
Реєстрація: 10.11.2014

ICQ:--

Бали: 82
Veliona,
Скажіть будь-ласка а сметана куди в тісто чи в крем?
Перейти на початок сторінки
Veliona
27 квітня 2016 22:03
Повідомлення #3



  • 0

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 8
Реєстрація: 26.04.2016

ICQ:--

Бали: 93
kolobok1710,

Пробачте, забула. Сметану додайте у в згущене молоко.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
28 квітня 2016 18:52
Повідомлення #4


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Veliona,
ми рецепти пишемо на головну. І фото завантажуємо до нас. Це Ваше фото?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 14:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 79
Гостей: 63
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100