- Яблука - 500 г
- Молоко - 250 мл
- Борошно - 250 г
- Цукор - 50 г
- Яйця - 3 шт
- Масло вершкове - 4 ст ложки
- Сік лимона - 1 ст ложка
- Кориця - щіпка
1)Половину цукру перемішати з корицею.
2)Цукор, що додати в борошно, потім вливаємо маленькими порціями молоко і перемішуємо. Додаємо в тісто по одному яйцю, після кожного добре перемішуємо.
3)Яблука очистити від шкірки і насіння, нарізати тонкою соломкою і додати 1 ст ложку соку лимона. Перемішуємо яблука з тестом в однорідну масу.
4)Оладки смажимо на сковороді у вершковому маслі з двох боків до готовності. Гарячі оладки викладаємо на тарілку і посипаємо корицею з цукром.