Катрусю, прийми і від мене вітання з святом! Ти вір в життя і будь собою. Хай час летить собі, а ти, Як сонце ранньою весною, Цвіти проміння золотим. І хай в очах твоїх відкритих Нестримна молодість буя, І хай несе тебе по світу Життя бурхлива течія. І завжди ангел-хоронитель Тебе боронить від біди, Ти просто вмій життю радіти Й по ньому з усмішкою йди.
пи.си. - виставляйся чи шо?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Вітаю з іменинами!!!Щиро бажаюяскравихбуднів, море неповторних, приємних миттєвостей, міцного здоров'я та хорошого настрою кожного дня!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Може хтось не знає, але нині дівки ворожать, на Катерини. Треба зірвати гілочку вишні і поставити у воду. Якщо зацвіте до Різдва, то цього року заміж вийде
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Gutka дякую за шикарну гостину Ластівка, я не чула про таке ворожіння. Я мабуть дуже далека від того останній раз ворожила з двоюрідною сестрою на Андрія 4 роки тому..
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
idianka, Дякую "День великомучениці Катерини, чи, як звичайно це свято в народі називається, "Катерини", є свято дівочої долі. Напередодні цього свята хлопці постили, щоб Бог послав їм добру жінку." В народi казали: ”Як Катерина по воді, то Різдво по льоді”; “Якщо на Катерину холодно — то буде голодно”.