Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-17 Голубці,такі рідні,такі різні
Ludany
7 грудня 2009 07:11
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
На цьому тижні хочу поговорити про голубці.Улюблена страва і в піст і на святкових столах.Цікаво почути про якісь не зовсім традиційні варіанти,або методи приготування,що робить ваші голубці найсмачнішими.

Я найбільше люблю традиційні з молодої капусти,відварюю рис до напівготовності,на підчеревині смажу цибулю з морквою,піджарку перемелюю разом з сирим м"ясом,додаю до рису,солю,перчу.В казаночку складаю,низ і верх вистиляю капусним листям,зверху накриваю тарілкою і ставлю невеликий груз,варю спочатку у звичайній воді,потім прибавляю томат-пасту.

Пробувала ще варіант,коли на капусній листочок викладала тоненький шматок сирого м"яса(курку),на нього тушковані гриби,завертала і тушкувала в соусі в духовці.

Роблю на гостину ще "Рожеві голубці"
Капустяні листя відварити до напівготовності, розрізати на дві частини, всередину - начинку, сформувати маленькі голубчики (величиною з мізинець), укладати щільно один до одного, зверху-тонко різаний буряк, Залити сумішшю рослинного масла (50 мл) і оцту 9% (50мл ). Прокип'ятити воду (250 мл) з цукром (50г) і сіллю (20 г), трохи охолодити і влити на голубці, під прес на 2 добу (тримала в кухні). Потім тримати в щільно закритій посудині в холодильнику. Начинка - моркву потерти на корейської тертці, на смак - сіль, цукор, оцет, рослинна олія перець чілі (можна використовувати будь-який рецепт приготування корейської моркви

Перейти на початок сторінки
Настя
7 грудня 2009 07:36
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
Ludany, голубці надзвичайні. laughing laughing А я все роблю традиційні з рисом і фаршем.
Перейти на початок сторінки
olga
7 грудня 2009 08:15
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Любцю, ти з гірської місцевості походиш. А не знаєш часом, як робляться такі маленькі голубчики з пшоном? Колись давно їли їх в чоловікових родичів в Богородчанах. Дуже смачні були. Там на весілля їх великі казани наліплювали.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
7 грудня 2009 09:46
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
А я роблю голубці з рисом і гречкою, зажарюю моркву, цибулю, домашню тушонку, а часом додаю фарш замість тушонки.
Перейти на початок сторінки
Яринка
7 грудня 2009 10:00
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
ГОЛУБЦІ З ПШОНОМ

Капуста-1 гол
пшоно-1 ст
фарш м"ясний-1 кг
морква
цибуля
сметана-0.5 л
сіль,спеції

Капусту пропарити . Змішати пшоно,сирий фарш,потерти на мілко моркву ,сіль по смаку та спеції .
Начинку класти на капустян листя та звертати маленькими цигарками.
Скласти в казанок.
Цибульку підсмажити на олії з морквою ,добавити сметану ,розвести кип.водою ,посолити,поперчити,та залити голубці.Поставити грузило та на маленькому вогні готувати.Смачного
Перейти на початок сторінки
Ludany
7 грудня 2009 10:10
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Дівчатка,дякую!
Ні,у нас не роблять із пшоном,я про такі навіть і не чула.Бабуся колись робила з перловою крупою(пенсак називали )і з шкварками,але я не дуже їх любила.
Перейти на початок сторінки
gutka
7 грудня 2009 11:03
Повідомлення #7


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
тема чудова, мене дуже зацікавили саме ось ці
Ludany
Роблю на гостину ще "Рожеві голубці"

обов"язково спробую
Перейти на початок сторінки
Іванка
7 грудня 2009 19:01
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Яринка
ГОЛУБЦІ З ПШОНОМ

Яринка голубці з пшоном Це щось новеньке для менетреба буде попробувати
На пісний день ми готуємо голубці з тертою картоплею, але треба їх їсти відразу бо холодні вони чорніють
Капустяні листки відварити майже до готовності,картоплю тремо як на деруни трохи відтиснути сік, посолити, поперчити закрутити в голубчик Складати в казанок на листя ,налити трошки олії і готувати до готовності
А ще готую класичні голубці з рисом,фаршем, тушеними на маргарині морквою і цибулькою, а також даю протушені майже до готовності кусочки м яса Ставлю на дно каструлі тарілку складаю голубці між шарами даю ще маргарини ,перці горошком і духляні,лавр листок,заливаю томатним соком зверху ставлю ще одну тарілку потім накриваю кришкою і готую в духовці до готовності
Перейти на початок сторінки
Яринка
7 грудня 2009 19:07
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Іванка! Коли варете голубці з картоплею ,то треба віджати сік з картоплі і тоді голубці холодними не почорніють.Мені так сказали і тепер я не маю того.


Люба! Голубці з овочами також роблю ,але тепер буду добавляти буряк ,щоб гарніші були. До того ж спекла твій овсяний пиріг - швидко та смачно
Перейти на початок сторінки
Іванка
7 грудня 2009 19:11
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Так я написала в рецепті що треба відтиснути сік, але всерівно свіжі вони смачніші ніж холодні
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 липня 2024 05:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100