Від усього серця вітаю нашу форумчанку Іринку(iryna) з днем Народження!
З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі.
Бажаю щастя, кохання, хороших друзів, здоров’я, успіхів завжди і в усьому!Бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, отримати багато вітань та подарунків.
Іринка!!! Твій День Народження прийшов, А це таке важливе свято, Хай несе радість і любов, І щирих привітань багато, Зорю найкращу з усіх зір І квітів шелест й пісню ночі, У своє щастя Ти повір – І матимеш усе, що хочеш !
Вітаю з Днем Народження! Бажаю тобі міцних снів, насичених днів і ночей, Бажаю сіяти як зорі вночі, Бажаю завжди бути на висоті, Бажаю бути пяною від кохання. Ну і звичайно, цінувати життя Й здійснювати свої бажання!
Милі дівчатка! Велике спасибі за ваші поздоровлення і такі чудові подарунки!!! Сьогодні мій святковий стіл був наповнений стравами з "Дрімфуду" : м"ясний рулет, м"ясні трюфеля, салат "Загадка", і ін., а на десерт улюблений пляцок "Санта Барбара". Велике спасибі "Дрімфуду" який об"єднав творчі натури наших жінок!