АГАР_АГАР - це унікальна червона водорість Gelidium amansii, яка зустрічається і легко добувається по всьому Тихоокеанському узбережжю від Японії і до Великих Зондських островів, від Каліфорнії і до Мексики, а також на узбережжі Індійського океану. Це рослина розгалуженого типу, яка нерідко досягає в довжину25 см.
На продукти, до яких доданий агар-агар, наноситься маркування
Е 406Знижує рівень тригліцеридів і холестерину в крові.
Нормалізує рівень глюкози в крові.
Обволікає шлунок і усуває підвищену кислотність шлункового соку.
Потрапляючи в кишечник, розбухає, стимулює перистальтику, надає м’яку проносну дію, при цьому не викликає звикання і не вимиває мінеральні речовини з організму.
Виводить шлаки і токсичні речовини, в тому числі солі важких металів.
Насичує організм макро-і мікроелементами, а також фолатами.
Високий вміст клітковини (грубих волокон) викликає відчуття насичення і заповнення шлунка. Це дозволяє зменшити кількість споживаної їжі і при цьому не страждати від голоду. Крім цього, гель, який утворюється в шлунку при розчиненні агар-агару, втягує частина вуглеводів і жирів з їжі, знижує кількість калорій і рівень холестеролу, вирівнює рівень глюкози. Часто агар-агар використовується в дієтах, для тих, хто прагне скинути вагу.
65грн / 100 г
Доставка укрпоштою та Новою Поштою! За Ваш рахунок!