Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Страви народів світу, Хтось працював,хтось мандрував і привіз рецепт
Яринка
3 грудня 2009 13:34
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
КАТАЛОГ


Азейбаржанська кухня

Кюфта
Плов

Грецька кухня

Пастіціо

Кабардинська кухня

Хичини

Казахська кухня

Манти

Мексиканська кухня

Соус Гуакамоле
Перейти на початок сторінки
Яринка
3 грудня 2009 13:55
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
КАБАРДИНСЬКА КУХНЯ
ХИЧИНИ
Тісто-як на вареники(тільки трохи мягкіше та в муку додати трішечки розпушувача або дріжді-значення немає)
Картопля варена товчена
Сир домашній (бажано кисленький не жирний)
Масло вершкове _200г
сіль,перець
НАЧИНКА
Картоплю та сир змішати ,посолити,поперчити.
Тісто розділити на колобки
Начинку на кількість колобків
Взяти колобок ,розплескати його не тонко ,положити начинку та втянути її в тісто.
Потім скалкою тонко розкачати ,як млинець.
Засмажити на сковорідкц без жиру з обох боків
Положити на таріль ,добре корж змазати маслом
І так кожен корж жарите ,кладете на інший та знов мажете масло.Масло не жаліти. Коли корж намазали ,закривайте мискою ,щоб спарились
Страва смачна
Перейти на початок сторінки
Яринка
3 грудня 2009 20:22
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Багато людей побувало в різних частинах світу ,а гарна господиня і рецептик привезла .Добре було б побачити ті рецепти та собі приготувати.
Перейти на початок сторінки
Яринка
3 грудня 2009 20:49
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
МЕКСИКАНСЬКА КУХНЯ

СОУС ГУАКАМОЛЕ

Авокадо -1шт
Цибуля біла солодка-1 шт
лимон (краще лайм)-0,5 шт
помідор-1 шт
Чілі( або пару крапель табаско)-1 шт
Часник -3 зубця
олія оливкова
сіль

Авокадо розрізати навпіл,дістати кістку,вийняти мякоть.Цибулю та авокадо збити в блендері( в кого блендера немає ,то цибулю натерти ,а авокадо розім"яти виделкою)Потім в суміш добавити сік лимона( лайма) , часник,олію.Кубиками (без шкірки) порізати помідор та мілко порізаний чілі ( або табаско). Посолити.
Перейти на початок сторінки
Яринка
4 грудня 2009 15:26
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
АЗЕЙБАРЖАНСЬКА КУХНЯ
ПЛОВ

Цей рецепт мені колись дала ЖАННА ХАНУМ ,так ми називали ЇЇ,бо добрішої людини я ще не бачила ,сама вона із БАКУ.

Рис довгий-2 ст
Масло топлене- 3 ст л
Куриця- 1 тушка
Цибуля- 3 шт (солодкої)
Сметана - 1 ст(домашньої )
Сіль,перець
Лаваш вірменський

Рис замочити в холодній воді на ніч.
Зварити курицю цілою. Охолодити та видалити кості ,порізати шматками. На сковорідку трохи топленого масла ,підсмажити цибулю.Потім доваляємо курку та заливаємо сметаною ,хай тушкується,сіль,перець.
Рис насипати у бульон від курки ,хай покипить 10 хв.Процідити.
Казанок змазуємо маслом ,обкладаємо в 2 слоя лаваш ,насипаємо рис,даємо топлене масло, знову лаваш та щільно накриваємо.Готуємо годину на малесенькому вогнику .щоб тільки пріло.
На таріль кладемо рис ,на нього курицю. Дуже ніжна та смачна страва
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 грудня 2009 20:50
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Кюфта ( з азербайджанської кухні)

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
4 грудня 2009 21:10
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
ПАСТІЦІО (грецька кухня)

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Яринка
7 грудня 2009 13:31
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
КАЗАХСЬКА КУХНЯ

МАНТИ

В моїй сім"ї манти дуже полюбляють.В Казахстані їх роблять з баранини ,а я роблю з свинини


Тісто прісне
М"ясо свинина жирне(ошийок)-1 кг
Цибуля солодка -1 кг
гарбуз- 200 гр ( можна і без нього)
сіль, спеції

Тісто місити,як на вареники.Тут особливісь в приготуванні фаршу.
М"ясо ріжете манюсінькими шматочками ,цибулю та гарбуз -маленькими кубиками,посолити,поперчити.

З тіста качаєте валик ,ріжете на шматки .скачуєте кульки. Кожну кульку тонко розкачати ,положити в середину фарш та сформувати манти Спочатку один защип по середині а потім з обох боків підхвачуєте як вушка В Інтернеті показано .як то робиться на кожному сайті.Варяться манти на пару 40 хв.У мене для цього є мантишниця. Дівчата смачно ,коли ви начинку ріжете , Дуже соковиті потім. Іще цибулі ложете стільки скільки й м"яса, в рівних пропорціях
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
13 лютого 2010 11:11
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Лагман

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 00:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100